Antena Căutare

Monica și Beatrice, fericite și atât de aproape de concretizarea visului lor! Mama: „M-am bucurat enorm pentru că știam că fiica mea se joacă. Că ne jucăm împreună!”

Monica și Beatrice au recunoscut că înfruntarea Marelui Zid a fost o mare provocare pentru ele.

Monica și Beatrice au recunoscut că înfruntarea Marelui Zid a fost o mare provocare pentru ele.

După ce au scăpat de emoțiile deciziilor, cele două concurente au avut putearea să vorbească și despre experiența trăită în fața Marelui Zid.

„M-am bucurat enorm pentru că știam că fiica mea se joacă. Că ne jucăm împreună!”, a povestit Beatrice.

Din cale afară de sensibilă, Monica a recunoscut că nu-și mai dorește să treacă prin asemenea emoții. Cele două vor trece prin emoții și mai puternice după ce vor reuși să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu autism.

Decizia finală, cea mai grea. Va rupe sau nu mama Monicăi contractul? „Orice va face mama e bine!”... Aseară, în show-ul fenomen de pe Antena 1. De la 0 RON, la un câștig garantat de 37.716 RON...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x