Antena Căutare

Nervii au fost întinși la maximum! Final neașteptat în cea de-a treia ediție ”The Wall- Marele Zid”

Ana Vlad și Alexandru Daineanu sunt concurenții din ediția de aseară a show-ului fenomen, difuzat de Antena 1. Cei doi s-au înscris în competiție pentru a cuceri cele mai mari sume de la baza zidului, însă parcursul emisiunii i-a făcut să plece acasă fără niciun ban.

Ana Vlad și Alexandru Daineanu sunt concurenții din ediția de aseară a show-ului fenomen, difuzat de Antena 1. Cei doi s-au înscris în competiție pentru a cuceri cele mai mari sume de la baza zidului, însă parcursul emisiunii i-a făcut să plece acasă fără niciun ban.

Bucureștenii au folosit o strategie simplă și au avut încredere că au un as în mânecă în ceea ce privește pariul cu Marele Zid. Ana a rămas în platou pregătită să riște, iar iubitul ei a ajuns în camera de izolare sperând că va da cât mai multe răspunsuri corecte. Parcursul show-ului le-a adus la final o sumă garantată de 28.503 lei, dar și un posibil câștig obținut în platou de 188.044 lei.

Momentul semnării contractului a fost cea mai grea decizie pentru Alexandru: ,,nu știu ce să fac, aș putea să semnez pentru ce am, sau să visez la mai mult”, mărturisea acesta. Alegerea lui de a rupe contractul s-a bazat pe încrederea în strategia de joc a Anei și în răspunsurile date în camera de izolare, neanticipând ce va urma. Proba finală a celor 4 bile roșii de la sfârșitul emisiunii a fost cea decisivă. Lansate din aceeași poziție cu bilele verzi plasate de concurentă anterior, au scăzut din suma totală obținută în platou. După trei încercări nefericite, penultima bilă ce a căzut pe suma de 150.000 lei s-a dovedit a fi crucială și le-a anulat toate câștigurile. În platou, Ana rămăsese cu 0 lei, dar cu speranța că Alexandru a semnat contractul pentru suma garantată. Iubitul ei s-a hotărât să riște, a anulat contracul, și cei doi au ieșit astfel fără niciun ban din competiția cu Marele Zid.

The Wall, show-ul care schimba vieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x