Antena Căutare

Nico și Marius s-au luat la trântă cu Marele Zid și au reușit să ajungă acolo unde și-au propus! Mai au doar de ales țara în care-și vor petrece vacanța alături de copiii lor!

După ce au scăpat de emoțiile deciziilor, cei doi concurenți au avut putearea să vorbească și despre experiența trăită în fața Marelui Zid.

După ce au scăpat de emoțiile deciziilor, cei doi concurenți au avut putearea să vorbească și despre experiența trăită în fața Marelui Zid.

Din cale afară de sensibilă, Nico a recunoscut că nu-și mai dorește să treacă prin asemenea emoții.

Marius a recunoscut că a avut intuiție bună. Cei doi soți și părinți au câștigat o sumă îndeajuns de mare pentru a-și duce copiii într-o vacanță de vis, la capătul lumii. Micuții vor să zboare cu avionul și având în vedere că părinții lor oscilează între Australia sau Japonia, suntem siguri că vor avea îndeajuns de multe ore să se bucure de această experiență!

Uniți la bine, la greu și în fața ZIDULUI! Pentru Nico și Marius, salvatorul de vieți, tensiunea atinge cote maxime!... Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”, vis împlinit în fața Marelui Zid! Și-au dorit să obțină o sumă care să le asigure o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x