Antena Căutare

Nicole și Costin Mișa luptă pentru tripleții din viața lor! Au primit un dar special și acum vor să cucerească „Marele Zid” de dragul celor mici!

Nicole şi Costin sunt concurenţii care vin în această seară la „Marele Zid”, dar având cu ei talismanul norocos! 

Nicole şi Costin Mișa sunt concurenţii care vin în această seară la „Marele Zid”, dar având cu ei talismanul norocos!

Inspiraţi de chef Cătălin Scărlătescu, Nicole şi Costin sunt convinşi că pantofii roşii le vor spori şansele să câştige bani mulţi la "The Wall - Marele Zid".

Cei doi constănţeni au nu un motiv, ci trei, ca să lupte şi să câştige! Motivul? Sunt părinţi de tripleţi. Nu puteau să facă un copil pe cale naturală, așa că au apelat la fertilizarea in vitro. Și surpriza a fost...triplă!

„Sunt viața mea acești copii. Sunt motivul pentru care mă trezesc dimineața”, a zis concurenta fericită.

„Am vrut să fim aici fiindcă pentru noi e un lucru frumos. Ne bucurăm și atât, asta e tot ce contează”, a zis Costin mândru că a fost ales să participe la „The Wall”.

Visează să-şi termine casa pe care o construiesc şi să călătorească. În această seară, Nicole şi Costin sunt în faţa marii provocări. Și, inspirați de chef Cătălin Scărlătescu, au venit purtând încălțări roșii! Oare „Marele Zid” le va da o șansă să își realizeze visul?

Talismanul norocos a lui chef Cătălin Scărlătescu în fața Marelui Zid... Doi părinți luptă să facă tripleților casa în care vor crește! „Marele Zid” îi aduce mai aproape de realizarea unui vis ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x