Antena Căutare

O mamă, un fiu și un mare zid în spatele căruia se poate ascunde drumul către fericire: „Am venit să trăim momentul și să profităm de tot”

Rodica și Răzvan Costică sunt din București si s-au înscris în acest concurs din dorința de a transforma experiența unui joc frumos într-o oportunitate de a-și îndeplini visele: ,,Ne așteptăm să ne distrăm, să trăim momentul și să profităm de tot ceea ce se petrece.”, mărturisește concurentul. Amândoi vor să călătorească în locuri în care nu au avut posibilitatea de a ajunge până acum, iar posibila sumă pe care o pot câștiga i-ar ajuta să transforme itinerariul mult visat în realitate.

Prezența echipei în fața Marelui Zid se datorează mamei, personalitate efervescentă mereu în căutare de provocări, care va intra cu mare entuziasm de la ora 20:00 în competiția momentului. Nu a fost greu să-și convingă coechipierul preferat să i se alăture, dar mărturisește că deși a fost ideea sa are foarte mari emoții. În ceea ce privește strategia, cei doi nu vor păși cu un plan B în fața Marelui Zid, pentru că sunt conștienți că parcursul este total imprevizibil: ,,Jocul se schimbă în fiecare moment, vedem acolo ce va fi”.

În seara aceasta la ,,The Wall- Marele Zid”, primul cuplu mamă-fiu din fața Marelui Zid... Începutul e întotdeauna important, iar Răzvan și mama sa știu asta. Față-n față cu secretele Marelui Zid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x