Antena Căutare

O singură bilă, o sumă înjumătățită și un cuplu învingător la „The Wall”!

Mihai și Mădălina au venit aseară în platoul emisiunii fără o strategie, dar cu o legătură care i-a ajutat ca la final să stea învingători în fața Marelui Zid. Deși au plecat acasă cu un premiu, parcursul lor tensionat a refăcut o ,,cădere liberă” care a lăsat-o pe concurentă cu ochii în lacrimi.

Mihai și Mădălina au venit aseară în platoul emisiunii fără o strategie, dar cu o legătură care i-a ajutat ca la final să stea învingători în fața Marelui Zid. Deși au plecat acasă cu un premiu, parcursul lor tensionat a refăcut o ,,cădere liberă” care a lăsat-o pe concurentă cu ochii în lacrimi.

Siguranța, cunoștințele și stăpânirea de sine ce îl caracterizează pe Mihai au fost coordonatele perfecte pentru a-l face să transforme răspunsurile din camera de izolare în bile verzi. Vizibil emoționată, Mădălina a declarat că nu are o strategie, așa că a ales să mizeze pe intuiția de moment și a avut încredere în rațiunea iubitului său. Conexiunea dintre coechipieri l-a impresionat și pe Valentin Butnaru, care a declarat că a fost pentru prima oară în concurs când doi oameni au spus același lucru, în același timp: ,,e telepatie, aveți o legătură mult mai strânsă decât aș fi crezut!”.

Concurenta a jucat cu inima, a cucerit publicul cu personalitatea ei și a reușit să fie și de aceeași parte cu zidul. Cu toate acestea, o singură întrebare și un răspuns greșit i-au înjumătățit suma nu o dată, ci de două ori, lăsând-o pe aceasta cu ochii în lacrimi.

A avut noroc, dar a cunoscut și reversul medaliei, căci cele două bile verzi care au căzut în același timp pe 30.000 RON, au fost anulate spre final de etapa bilelor roșii. Proiecția afișa 92.928 RON, dar proba de foc a lăsat-o în platou doar cu jumătate din câștig, 47.907 RON.

,,Orice este posibil la Marele Zid”, au fost cuvintele în care Mădălina și-a pus toate speranțele. Decizia a stat în mâinile lui Mihai, care a ales să joace sigur și a semnat contractul în valoare de 23.756 RON. Cei doi au plecat acasă cu suma garantată și au reușit să strălucească, în ciuda unui parcurs cu multe suișuri și coborâșuri.

Și în această seară de la ora 20:00, ,,The Wall- Marele Zid” revine cu o nouă ediție spectaculoasă, doar pe Antena 1!the wall

Cea mai mare bogăție e iubirea lor! Mădălina și Mihai au trăit cele mai frumoase emoții în fața Marelui Zid... În această seară la ,,The Wall- Marele Zid”. O luptă tensionantă cu un scop măreț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x