Antena Căutare

Oamenii legii sparg gheața în seara aceasta, în prima ediție ,,The Wall-Marele Zid”

Astăzi, 13 septembrie, de la ora 20:00, Valentin Butnaru dă startul tensiunii și emoțiilor, în cel mai așteptat quiz show al grilei de toamnă Antena 1! Prima ediție a emisiunii vă dezvăluie povestea unor jandarmi ce speră să spargă gheața în ceea ce privește cucerirea bilelor câștigătoare

Astăzi, 13 septembrie, de la ora 20:00, Valentin Butnaru dă startul tensiunii și emoțiilor, în cel mai așteptat quiz show al grilei de toamnă Antena 1! Prima ediție a emisiunii vă dezvăluie povestea unor jandarmi ce speră să spargă gheața în ceea ce privește cucerirea bilelor câștigătoare.

Laura Epuraș și Maria Alexandru Daniel sunt cei care fac primii pași în episodul de debut al emisiunii fenomen. Prieteni foarte buni de mai bine de 10 ani, Laura și Daniel împărtășesc mai mult decât o legătură de amiciție, deoarece au în comun și o carieră care dezvăluie că sunt oameni cu un simț dezvoltat al dreptății. Ambii sunt reprezentanți ai Jardarmeriei din București, iar misiunea lor în acest concurs este una simplă: să își cucerească emoțiile și implicit marele zid! Povestea celor doi este un exemplu de voință, căci platoul ,,The Wall-Marele Zid” unește în competiție o echipă de prieteni care a fost nevoită pe parcursul vieții să pornească de mai multe ori de la zero.

Laura Epuraș este prima și singura femeie jandarm călare din România, care s-a înscris în show pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă. Destinul concurentei nu i-a oferit posibilitatea să se bucure până acum de această experiență unică, de aceea a decis să intre în caruselul emoțional al Marelui Zid, care i-ar putea oferi ocazia să câștige suma necerasă unei inseminări artificiale: ,,tot ceea ce îmi doresc este să am un copil”. Cu premiul obținut, Laura ar dori să își asigure costurile fertilizării în vitro și să pună bazele unui viitor mai sigur. Alături de ea se află Alexandru Daniel Maria, prieten foarte bun, care împărtășește aceeași dragoste pentru animale și este dresor canin în cadrul jandarmeriei. Relația strânsă pe care cei doi o au, l-a motivat pe Daniel să se înscrie în luptã alături de Laura pentru același obiectiv: să o ajute să își îndeplinească visul de a deveni mamă. Mai mult, cu o parte din posibilul câștig, jandarmul mărturisește că ar vrea să deschidă un adăpost pentru animalele bătrâne și nedorite.

Concurenții s-au înscris în competiție pentru a-și demonstra că ambiția și determinarea pot fi o mână norocoasă în lupta cu destinul, iar relația lor foarte strânsă le poate garanta drumul spre succes. Noutatea absolută a acestui format constă în combinația de quiz show, strategie și noroc, într-un decor impresionant, unde doi coechipieri trebuie să lucreze împreună pentru a da cât mai multe răspunsuri corecte. Dacă Laura și Daniel vor rezista tensiunii din platou, ce decizie va lua concurentul din camera de izolare și mai ales care este traiectoria bilelor norocoase în seara de debut a emisiunii fenomen veți afla astăzi, 13 septembrie, de la 20:00, doar pe Antena 1!

Un fel de "WOW!" mai lung! Valentin Butnaru, uluit de noul show al Antenei 1: "M-am minunat minute în şir... Începe "The Wall - Marele Zid", ora 20:00, la Antena 1! Cel mai tare show al toamnei schimbă vieţi şi aduce câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x