Antena Căutare

Orice rundă petrecută în fața Marelui Zid este de neprețuit! Andreea și Alexandra încep să simtă ce înseamnă emoțiile adevărate!

Au venit în fața Marelui Zid pentru provocările pe care le poate oferi o asemenea experiență și au avut parte de multe emoții. În runda a doua lucrurile încep să se complice, însă vestea bună pentru Alexandra și Andreea este că tonusul rămâne pozitiv, iar concurentele au încredere că vor putea recupera în runda a treia. De ce? Pentru că în etapa recent încheiată contul lor este gol goluț.

Debutul e mereu dificil, iar atunci când mai ratezi și câte un răspuns, senzațiile tari încep să apară: „E bine că sunte... Tinerețea te face mai curajos, mai încrezător, dar uneori Marele Zid nu ține cont de asta. O nouă rundă „complicată” pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x