Antena Căutare

Prima echipă mamă- fiică din fața Marelui Zid! Unite de același ideal: să ajute copiii bolnavi de autism din România! Dragostea de părinte nu are limite!

Beatrice și Monica Iordache, concurentele acestei seri sunt prima echipă mamă- fiică în platoul ,,The Wall- Marele Zid”.

Beatrice și Monica Iordache, concurentele acestei seri sunt prima echipă mamă- fiică în platoul ,,The Wall- Marele Zid”.

Pe lângă legătura unică, cele două au o poveste de viață extraordinară, în care s-au luptat de nenumărate ori cu destinul și cu verdictul sumbru dat de medicii specialiști. Sunt luptătoare, iar prezența lor în acest concurs este doar un alt mod de a dovedi acest lucru: ,,ne considerăm deja învingătoare, dar vrem să cucerim și zidul!”, declară cu zâmbetul pe buze.

La vârsta de trei ani Monica a fost diagnosticată cu ADHD și tulburări de spectru autist, iar acest lucru i-a afectat atât abilitățile, cât și funcția motorie: ,,Fata mea nu a mai putut să meargă bine și nu a mai putut să vorbească. Am simțit că viitorul copilului meu a murit.”. Scepticismul medicilor și starea fiicei sale nu au făcut-o pe Beatrice să renunțe, care s-a documentat și a studiat îndeaproape problema autismului.

A vrut cu orice preț să își salveze copilul, așa că s-a transformat în profesor, terapeut, lucrând zi și noapte ca să găsească o soluție reală ce le-ar putea ajuta. Optimismul și speranța că va reuși au împins-o să lupte chiar și atunci când cei din jur nu vedeau rezultatele muncii sale, iar experiența a îndemnat-o să-și împărtășească povestea: ,,Am scris o carte pentru a îndemna părinții copiilor cu dizabilități să lupte pentru viața lor și a copiilor lor.“.

Cu posibila sumă obținută în acest concurs, Beatrice și-ar dori să deschidă un pentru informare și terapii destinate copiilor, adolescenților și adulților cu autism: ,,Am acumulat multă experiență. Am idei inovatoare, am găsit resursa umană și trebuie să găsesc resursa materială. Am făcut toate aceste lucruri în calitate de mamă a Monicăi.”, declară aceasta.

În seara aceasta, la The Wall: Prima echipă mamă-fiica din fața Marelui Zid și o poveste de viață impresionantă... A fost o „Cădere Liberă” perfectă. Beatrice și Monica au arătat că dragostea între o mamă și fetița ei, precum și dori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x