Antena Căutare

Prima probă a demonstrat că încrederea și dragostea sunt totul pentru Nicoleta și Marius! Cei doi soți au ajuns cu un pas mai aproape de visul lor!

 Nicoleta și Marius și-au unit forțele pentru a demonstra că dragostea dintre ei și pentru copiii lor, precum și încrederea îi pot face să ajungă mai puternici în fața provocărilor aduse de „Marele Zid”!

Nicoleta și Marius și-au unit forțele pentru a demonstra că dragostea dintre ei și pentru copiii lor, precum și încrederea îi pot face să ajungă mai puternici în fața provocărilor aduse de „Marele Zid”!

Concurenții luptă pentru a-și vedea visul devenit realitate, acela a le oferi micuților lor o vacanță și o călătorie cu avionul tocmai în Japonia sau Australia.

Cei doi soți au promis totuși că, indiferent care va fi deznodământul, vor continua să lupte pentru a oferi un viitor mai bun celor doi copilași pe care-i au, un băiețel și o fetiță! Au strâns peste 16.000 de lei, sufienți pentru mai multee călătorii!

Prima probă le-a adus o sumă considerabilă de bani. Și acesta a fost doar începutul!

O primă rundă promițătoare, la capătul căreia Nicoleta și Marius au dovedit că pot spera la câștigarea marelui premiu, care să-i aducă mai aproape de un vis devenit realitate!

Din misiuni de salvare, în misiunea Marelui Zid! Nicoleta și Marius vor să le ofere micuților lor o vacanță în Japonia s... A doua probă, mai grea și ca unele misiuni pentru un salvator de vieți! Nicoleta își adună forțele pentru a ieși înving...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x