Antena Căutare

Prima rundă sau cum o ”Cădere liberă” îți poate aduce câteva milioane bune. ”Zidul trebuie dresat!”

Prima rundă, ”Căderea liberă”, e singura în care cuplul răspunde împreună. Bilele cad, la fel și întrebările. Cinci bucăți, cu două variante de răspuns. Termini pe plus, pentru a putea avansa. Sunteți gata?

Prima rundă, ”Căderea liberă”, e singura în care cuplul răspunde împreună. Bilele cad, la fel și întrebările. Cinci bucăți, cu două variante de răspuns. Termini pe plus, pentru a putea avansa. Sunteți gata?

”Falling Down” este o capodoperă din 1993, cu Michael Douglas, un film demn de premiile Oscar. La ”The Wall - Zidul”, ”Cădere liberă” este prima și singura probă în care cei doi concurenți răspund împreună, alegând una dintre variante.
Cinci întrebări, mulți bani și multe emoții. ”Zidul trebuie dresat”, spune Laura. Dacă nu termini pe plus, măcar un leu, nu avansezi! Dar Alex pare sigur pe el și, deși e paradoxal, ”Căderea” le aduce mulți bani. ”Suma asta mă face să zâmbesc, chiar dacă mai greu”, continuă Laura.

O semipareză o face să arate precum Billy Idol în tinerețe, cu gura nițeluș sucită. ”Nu-i nimic,la intervenții acționăm cu cagule și nu se vede”...Suflet de jandarmeriță...

Jandarmul și jandarmerița. ”Cea mai mare dorință a mea e să am un copil”. ”Iar eu să-i fiu naș!”... ”Ziduleeeee, te iubesc! Și pe tine, fratello!” Unul merge la camera de izolare, altul se bazează pe...telepatie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x