Antena Căutare

Runda a doua l-a trecut de la agonie la extaz pe Bogdan! Soții Tănase par mai hotărâți ca niciodată să cucerească „Marele Zid”

Runda a doua i-a pus pe soții Tănase în fața unei noi provocări, unde miza este posibilitatea de a-și îndeplini visul!

Runda a doua i-a pus pe soții Tănase în fața unei noi provocări, unde miza este posibilitatea de a-și îndeplini visul!

Întrebările și răspunsurile au dat celor doi emoții de zile mari, iar căderea bilelor din „Marele Zid” a fost o trecere de la agonie la extaz.

„Se putea și mai rău”, a zis Bogdan păstrându-și totuși optimismul atunci când pierdea sume din totalul acumulat până la momentul respectiv.

Cu fiecare bilă lansată, visul lor este tot mai aproape de a se îndeplini. Dar oare destinul le va zâmbi, în această seară?

Prima probă de la „The Wall” i-a adus cu un pas mai aproape de cel mai nobil vis! O „Cădere liberă” norocoasă a adus spe... „Hai, baby, am încredere în tine”! Bogdan își pune speranța în noroc și în soția sa pentru a aduna banii necesari realiz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x