Antena Căutare

„Suma noastră e 0 lei. Cu asta am venit, cu asta am plecat. Dar noi ne avem unul pe altul” Soții Tănase au demonstrat tuturor că iubirea te face mai puternic!

Soții Tănase au luptat cât de mult au putut pentru a-și vedea visul devenit realitate, acela de a construi case pentru copiii nevoiași. Pentru asta, cei doi au sperat că vor câștiga o sumă cât mai mare. 

Soții Tănase au luptat cât de mult au putut pentru a-și vedea visul devenit realitate, acela de a construi case pentru copiii nevoiași. Pentru asta, cei doi au sperat că vor câștiga o sumă cât mai mare.

Au trecut împreună de la agonie la extaz și au adunat sume importante. Totuși, la finalul probei cu numărul trei, Bogdan a rămas cu 0 lei.

„Zidul mi-a dat, Zidul mi-a luat”, a zis concurentul sincer.

Totuși, a mai rămas o șansă pentru cei doi: contractul!

„Vino înapoi lângă mine, fiindcă am nevoie de tine. Nu contează ce faci și ce decizie iei”, a zis Bogdan, punându-și speranțele în soția sa.

Valorea contractului este de 13.952 de lei și, dacă Raluca a decis să semneze, atunci soții pleacă împreună cu această sumă. Dacă a rupt contractul, atunci pleacă acasă cu 0 lei.

„Noi mergem mai departe, indiferent de contract sau de orice”, a zis soția emoționată.

Și apoi a urmat verdictul:

„A fost un moment dificil în care am zis că e totul sau nimic, așa că am rupt contractul”, a mărturisit aceasta.

„Suma noastră e 0 lei. Cu asta am venit, cu asta am plecat. Dar noi ne avem unul pe altul. Dar am câștigat prieteni și noi ne vom continua visul împreună”, a declarat Bogdan sincer.

„Hai, baby, am încredere în tine”! Bogdan își pune speranța în noroc și în soția sa pentru a aduna banii necesari realiz... Răsturnări de situație în ediția de aseară, The Wall: Marele Zid nu a vrut să cedeze....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x