Antena Căutare

Sunt căsătoriți de 18 ani și se iubesc de la 14. Magdalena și Alberto Din au venit cu încredere unul în celălalt în fața zidului, gata de luptă. El este polițist, iar ea îi va fi partneră în cea mai intensă misiune

Magdalena și Alberto Din sunt soț și soție și s-au înscris în acest concurs pentru a-și îndeplini visul de a călători în destinații exotice și a îi oferi fiului Andrei o viață mai bună.  

Magdalena și Alberto Din sunt soț și soție și s-au înscris în acest concurs pentru a-și îndeplini visul de a călători în destinații exotice și a îi oferi fiului Andrei o viață mai bună.

Sunt căsătoriți de 18 ani, dar se cunosc de la 14 ani și baza relației lor este încrederea, cea care, cred ei, îi poate ajuta în cucerirea Marelui Zid.

Legătura strânsă pe care o au îi face să pornească în acest joc fără un plan B și sunt convinși că sentimentele din platou îi vor ghida către cele mai bune alegeri.

Alberto este un om al legii, iar meseria de polițist l-a pus față în față cu multe situații limită pe care a reușit să le depășească. Așadar, în această seară el va reface o misiune dificilă, pe care trebuie să o îndeplinească alături de cel mai de încredere partener, soția sa.

Ce se va întâmpla cu cei doi concurenți în fața Marelui Zid, vom vedea!

Aseară, la "The Wall-Marele Zid", două contabile cu lipici la bani au scris istorie. Au câștigat cel mai mare ... "Cădere liberă" cu bucurie și îmbrățișări! Bilele au ținut cu Magdalena și Alberto: "E momentul să ne pup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x