Antena Căutare

The Wall- Marele Zid, emisiunea care schimbă vieţile concurenților! Un sezon terminat, 45 de ediții și un câștig total ce depășește jumătate de milion de euro

Primul sezon al emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” s-a încheiat după 45 de ediții spectaculoase, în care echipele au încercat să se echilibreze către un premiu cât mai mare. 

Primul sezon al emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” s-a încheiat după 45 de ediții spectaculoase, în care echipele au încercat să se echilibreze către un premiu cât mai mare.

The Wall- Marele Zid, emisiunea care a schimbat vieți timp de 45 de ediții: un câștig total ce depășește jumătate de milion de euro

Câștigul total depășește jumătate de milion de euro, iar o parte dintre concurenți au decis să doneze din suma obținută celor care soarta le-a surâs mai puțin. Marele Zid le-a oferit o șansă de a-și schimba viața, iar ei au hotărât că au o șansă de a îmbunătăți, la rândul lor, viața unui om drag.

Aseară la ,,The Wall- Marele Zid”. Frații Cătălin și Andreea au câștigat 180.018 de lei pentru a construi o școală în Africa

Vișinel Bălan a luptat în competiția Marelui Zid alături de fratele său. Încă de atunci, cei doi au fost un exemplu de altruism și omenie, astfel încât gestul lor de a dărui o parte din banii câștigați a părut mai mult decât firesc. Concurentul a donat o parte din bani unui proiect care dorește să asigure viitorul copiilor defavorizați: ,,Mulțumesc Antena1 pentru șansa oferită. Anul acesta voi face tot ce-mi stă în putere pentru a ajuta patru tineri să aibă o locuință de tranzit pentru o viață independentă.”, a declarat acesta.

La rândul său, Din Marian a avut de parcurs o misiune foarte dificilă în show-ul fenomen, îndeplinită cu succes cu ajutorul soției, ce i-a fost și cel mai de încredere coechipier. Cu ajutorul câștigului pe care l-au obținut, cei doi vor să susțină financiar clubul sportiv de handbal în care fiul lor, Andrei, s-a format. Mai mult decât atât, soții Din mărturisesc că o parte din sumă va ajunge către un tănâr dintr-o familie defavorizată, care își dorește să urmeze școala de șoferi și să își găsească un loc de muncă.

Și frații gemeni Bursesc, care au luptat în competiție ca o adevărată echipă au un plan cu câștigul obținul la ,,The Wall- Marele Zid”. Înainte de confruntarea cu Marele Zid, telespectatorii au aflat că Mihai, fratele mai mare cu cinci minute este cunoscut ca ,,omul la care poți dormi gratis”, fiind gazda călătorilor din Retezat. În fostul atelier de fierărie al părinților acesta a amenajat un loc pentru turiștii străini care voi să-i calce pragul și să îi împărtășească din secretele altor culturi, iar acum are în plan să extindă această idee. Deoarece ,,chouchsurfing-ul” le-a oferit șansa să cunoască oameni speciali, frații Bursesc își doresc să construiască un cămin mai mare, în care să le ofere vizitatorilor o experiență inedită.

,,The Wall- Marele Zid” este o emisiune care a debutat sub forma unui joc, o combinație între noroc și strategie, în care doi coechipieri au lucrat împreună pentru a cuceri Marele Zid. Dar pentru că show-ul fenomen este cu și despre oameni buni, gestul concurenților de a oferi o parte din câștigul obținut a confirmat că experiența din fața proiecției impresionante nu a fost doar o șansă de a-și schimba propria viață- ci de a transforma și viața celor din jur.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x