Antena Căutare

Ultima probă îi trece pe cei doi concurenţi prin toate sentimentele posibile! Lacrimile de fericire de la final, însă, spun totul. Ioan şi Cătălin pleacă acasă cu suma de 20.283 de lei

Cea de-a treia rundă începe cu multe speranţe şi dorinţa de a învinge Marele Zid. Vor reuşi cei doi să îşi îndeplinească visul şi să îşi aducă mamele înapoi? 

Cea de-a treia rundă începe cu multe speranţe şi dorinţa de a învinge Marele Zid. Vor reuşi cei doi să îşi îndeplinească visul şi să îşi aducă mamele înapoi?

"Bilele trebuie doar să mă urmeze, nu să facă altceva", spune încrezător Ioan. Dar Zidul este nemilos şi le scade o sumă destul de mare din banii adunaţi.

Dar speranţa rămâne! Din păcate, la final, cei doi aduăa suma de 0 lei, însă decizia este în mâinile lui Cătălin. Va accepta sau nu contractul oferit? Da, şi bine face pentru că Ioan şi Cătălin pleacă acasă cu 20.283 de lei, spre fericirea tuturor.

Emoţiile cresc, miza şi mai mult! A doua probă, un adevărat spectacol: "Eu sunt prietenul ZIDULUI. Nu merge cu jumă... Sfârșit emoționant și un prim pas către un vis împlinit la "Marele Zid"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x