Antena Căutare

Un cuplu adorabil: el irodanian, ea româncă de-ale noastre! Meli și Motasem vin să-și îndeplinească visul în fața Marelui Zid!

Foarte optimiști și deschiși, cei doi susțin că sunt recunoscători pentru visurile care deja li s-au împlinit până în acest moment.

”Eu am deja un vis împlinit și anume acela că studiez la Viena. În plus, eu am avut de mică o plăcere față de cultura arabă, inclusiv față de limbă, chiar dacă nu o cunosc. Și o plăcere față de bărbații bruneți. Mereu mi-am dorit un arab”, povestește Melania cu ochii zâmbitori și plină de speranță.

Dacă Meli, așa cum este alintată concurenta din această seară, a decis să părăsească temporar România pentru a studia la Viena, Motasem susține că și-a dorit foarte mult să studieze la București.

”Am plecat din Iordania pentru că m-am identificat mai bine cu oamenii și obiceiurile de aici. Visul meu a fost să fac Facultatea de Construcții în București”, spune Motasem.

Copleșiți de emoții, cei doi mărturisesc că au venit la ”The Wall-Marele Zid” cu speranța de a-și putea construi casa în care să locuiască pe viitor cu cei trei copii pe care și-i doresc.

”Ne dorim o familie frumoasă și, dacă se poate, trei copii. Și vrem o căsuță a noastră, ăsta este visul nostru”, spun Melania și Motasem înainte de a da piept cu Marele Zid.

Melania și Motasem, cuplul româno-iordanian care vrea să-și împlinească visul la ”The Wall-Marele Zid”... „Căderea liberă” e de fapt începutul de drum către marea escaladare. Meli și Motasem se completează perfect, iar startul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x