Antena Căutare

Un fel de "WOW!" mai lung! Valentin Butnaru, uluit de noul show al Antenei 1: "M-am minunat minute în şir de platou! Nu este nicio iluzie, totul este real"

"The Wall" este o combinație între quiz-show, noroc și strategie. Acțiunea este într-un decor impresionant și interactiv. Fiecare echipă este formată din doi coechipieri care trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri MARELE ZID! DE AZI, LA 20:00, DOAR PE ANTENA 1!

"The Wall" este o combinație între quiz-show, noroc și strategie. Acțiunea este într-un decor impresionant și interactiv. Fiecare echipă este formată din doi coechipieri care trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri MARELE ZID! DE AZI, LA 20:00, DOAR PE ANTENA 1!

Invitat în platoul de la “Neatza”, Valentin Butnaru a vorbit deschis despre ce înseamnă cel mai tare show al toamnei.

“Au venit oameni buni, cu poveşti special, oameni care merită să li se schimba destinul într-o singură seară. De acolo, peaca cu prietenia mea, în primul rând, pentru că m-am apropiat mult de ei în toată această perioadă, dar şi cu premii foarte mari (cel mai mare premiu a fost de peste 80.000 de euro), totul este o nebunie. Până acum, s-au câştigat peste 300.000 de euro”, a povestit prezentatorul TV.

Dar platoul?! Celebrul platou, spune Valentin, este unul nemaivăzut. “Platoul este imens, am ajuns primul acolo şi am făcut o poză, exact ca un turist. Timp de câteva minute m-am minunat, zidul este incredibil de mare, nu este vorba doar despre unghiul camerei”.

Dacă vă închipuiţi că totul a fost uşor, vă înşelaţi! Cu experienţa de ani de zile la pupitrul ştirilor, Valentin Butnaru a intrat destul de greu în rolul unui prezentator de divertisment: “Am fost perceput ca fiind sobru, aşa că mi-a fost foarte greu în primele zile, dintr-o dată aveam o libertate incredibilă, să fac tot ce voiam cu cele 20 de camere”.

Cum funcţionează întregul show aflăm din clipul de mai sus!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x