Antena Căutare

Un joc sigur, bine gândit. Strategia lui Valentin a dat roade, iar bucuria a fost atât de mare încât a încins un dans în platou: "Hop! Hop! Ăsta-i dansul nostru"

Alexandru și Valentin, amândoi pasiunați de jocurile de cultură generală, se luptă cu zidul, în această seară. Unul din platoul, altul din spatele zidului. Însă conexiunea lor este mai puternică decât orice obstacol.

Alexandru și Valentin, amândoi pasiunați de jocurile de cultură generală, se luptă cu zidul, în această seară. Unul din platoul, altul din spatele zidului. Însă conexiunea lor este mai puternică decât orice obstacol.

Marele zid le-a dat de furca. Bilele i-au adus bani lui Valentin, dar i-a si luat. Insa strategia cu care au venit cei doi frați i-a salvat.

Oare va funcționa până la final?

Un joc timid, la început, s-a transformat într-o adevărată bătălie. Valentin și-a încercat puterile cu Marele Zid... Final neașteptat la "The Wall - Marele Zid"! S-au bazat pe noroc și au învățat o lecție importantă. Alex și Va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x