Antena Căutare

Valentin Butnaru ajunge pe platoul de filmare ,,Chefi la Cuțite”

Ieri, Chef Florin Dumitrescu a fost surprins de un invitat surpriză pe platoul de filmare, nimeni altul decât Valentin Butnaru, prezentatorul ,,The Wall- Marele Zid”, care nu a avut deocamdată curaj să rămână la bancul de lucru, dar s-a decis să le facă o vizită spontană celor mai simpatici jurați!

Ieri, Chef Florin Dumitrescu a fost surprins de un invitat surpriză pe platoul de filmare, nimeni altul decât Valentin Butnaru, prezentatorul ,,The Wall- Marele Zid”, care nu a avut deocamdată curaj să rămână la bancul de lucru, dar s-a decis să le facă o vizită spontană celor mai simpatici jurați! După ce au împărtășit detalii din culisele emisiunilor, Valentin a preluat câteva secrete gastronomice și a recunoscut că deși nu deține foarte multe cunoștințe în zona culinară, deserturile cu fructe sunt specialitatea lui: ,,Chef Florin a auzit că fac tartă cu vișine și mi-a promis că mă învață o rețetă ultrasecretă, de desert !”. Prezentatorul mărturisește că această prăjitură are gustul copilăriei, deoarece își aduce aminte perfect de prima încercare la bancul de lucru al propriei bucătării: ,, Mi se făcea poftă de ceva dulce și am încercat să improvizez în timp ce părinții mei erau la muncă. Am găsit cartea de bucate a mamei și am ales cea mai simplă rețetă de acolo. Prima a ieșit bună, a doua…destul de crudă, dar am învățat câteva trucuri și acum tarta asta este preferata mea!”.

Chef Florin Dumitrescu a avut grijă ca Vali Butnaru să rămână cu câteva trucuri specifice bucătăriei ,,Chefi la Cuțite” și a primit din partea acestuia un tricou cu logo-ul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”. Încântat, juratul a declarat că este nerăbdător să vadă spectacolul noului quiz show și că speră ca micul cadou să îi poarte noroc în lupta ,,la cuțite” pe care o are de dus cu Bontea și Scărlătescu!

,,Chefi la Cuțite” și ,,The Wall- Marele Zid” sunt cele mai așteptate emisiuni de prime time din timpul săptămânii, din grila de toamnă a Antenei 1! În fiecare luni și marți, începând cu 11 septembrie, de la ora 20:00, chefii ne promit tensiune și emoții transpuse în preparatele concurenților, urmând ca miercuri, joi, și vineri, tsunamiul emoțional să fie preluat de quiz show-ul fenomen, ce debutează începând cu 13 septembrie, de la ora 20:00!

Bucătăria nu este încă specialitatea lui Valentin Butnaru, însă emoțiile contradictorii, tensiunea, norocul și destinul schimbat la căderea unei singure bile sunt. Iar pe toate acestea le puteți urmări în emisiunea fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, doar pe Antena 1!

Prezentatorul „The Wall” și nebuniile din copilărie: „Mă băteam cu Bendeac în teatru. Lăsam mizerie, am rupt draperiile....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x