Antena Căutare

Valentin Butnaru, aniversare pe platourile de filmare ale emisiunii „The Wall-Marele Zid”! Ce surpriză i-a pregătit publicul din Polonia?

Filmările la cel de-al doilea sezon al show-ului "The Wall" sunt în plină desfăşurare! Cu această ocazie, Valentin Butnaru a marcat o premieră. Mai precis, a fost pentru prima dată când Vali şi-a sărbătorit ziua de naştere pe pământ polonez!

Filmările la cel de-al doilea sezon al show-ului "The Wall" sunt în plină desfăşurare! Cu această ocazie, Valentin Butnaru a marcat o premieră. Mai precis, a fost pentru prima dată când Vali şi-a sărbătorit ziua de naştere pe pământ polonez!

Momentul a fost marcat de echipa de producţie, care i-a pregătit un tort imes. Şi toată lumea i-a cântat "La mulţi ani". Atât în română, cât şi în poloneză.

În Polonia se filmează zilele acestea al doilea sezon pentru „The Wall-Marele Zid”, show-ul de la Antena 1 care schimbă vieți.

Întâmplarea a făcut ca în această perioadă, Valentin Butnaru să își aniverseze și ziua de naștere. Momentul a fost, bineînțeles, marcat de echipa de producșie printr-un tort imens și foarte multe urări.

Publicul polonez pe care Vali l-a cucerit încă de la primul sezon i-a cantat „La mulți ani” atât în poloneză, cât și în engleză!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x