"Cel Mai Promitator Brand Romanesc" ajunge la a IV-a editie

 

Companiile romanesti se pot inscrie in competitie incepand cu 7 martie 2013 pe www.celmaipromitatorbrand.ro. “Credem ca prin efortul nostru continuu de a promova brandurile romanesti emergente contribuim la dezvoltarea IMM-urilor, a mediului de afaceri autohton, ajutand indirect brandul de tara. Emulatia generata in jurul acestui program ne ofera satisfactia de a face branding in Romania si ne arata ca directia pe care mergem e cea buna. Suntem mandri ca avem produse romanesti sanatoase si oameni de afaceri increzatori in viitorul lor si al produselor lor”,  a declarat Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Castigatorii primelor editii au fost Laboratoarele Vorel, Ciserom si Librariile Alexandria. Seed a dezvoltat si lansat pe piata branduri din randul celor nominalizati pentru Cel Mai Promitator Brand Romanesc, printre care cateva branduri romanesti regionale: Andu, Aliphia, Careless Beauty si Pic Flavours.

Printre membrii juriului la editiile anterioare s-au numarat nume sonore precum: Niels Schnecker, Elena Cristian, Income Magazine, Dan Tudoroiu, Income Magazine, Cristian Popa, CCSB, Emma Beckmann, Landor Associates si Dochita Zenoveiov (Seed Consultants).

Cel Mai Promitator Brand Romanesc este un demers initiat de Seed Consultants, partener exclusiv Landor Associates in Romania. Obiectivul acestui program este (1) sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri si (2) sustinerea dezvoltarii brandurilor romanesti de valoare. Regulamentul competitiei si toate detaliie pentru inscriere sunt disponibile pe www.celmaipromitatorbrand.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe