Împarte magia sărbătorilor! Moș Nicolae aduce cadouri și bucurii pentru copiii nevoiași

 

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României împreună cu Irina Mohora și Asociația Zâmbetul Îngerilor organizează marți, 6 noiembrie, la Berăria H, un eveniment special dedicat copiilor nevoiași.

Cei mici vor primi daruri de Moș Nicolae și vor avea parte de surprize gastronomice oferite de Chef Jakob Hausmann.

În cadrul atelierelor organizate de Fundația Dan Voiculescu copiii vor învăța pentru prima dată să confecționeze ornamente pentru brad, felicitări şi alte tehnici creative. Vedete de televiziune vor lucra împreună cu cei mici pentru realizarea decoraţiunilor. Alături de membrii Clubului de Excelenţă, copiii vor împodobi bradul cu ornamentele confecţionate de ei, vor picta şi vor cânta colinde. În plus, cu toţii vor participa la sesiuni de facepainting.

Evenimentul va fi completat de un spectacol de colinde și muzica ușoară oferit de membrii Clubului de Excelență al fundației şi artista Maria Radu.

Asociația Zâmbetul Îngerilor are ca scop combaterea cerșetoriei și prevenirea traficului de persoane în vederea cerșetoriei. Asociația colectează și distribuie hrana primită din sponsorizări de la magazine alimentare către persoane defavorizate din București.  

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe