Musafiri speciali! Olaf și renul Sven au evadat din ”Frozen- Regatul de gheață” direct în studioul Observatorului! Micuții îi vor revedea în ziua de Crăciun

 
+2 click pentru
galerie

Duminică seara, Antena 1 a oferit telespectatorilor săi un promo inedit, mai ales pe placul celor mici, dar și a celor mari, care nu au uitat cum e să îți retrăiești copilăria.  

Renul Sven și Olaf, omul de zăpadă,  cele două simpatice personaje din „Frozen – Regatul de gheață”  s-au „plimbat” prin studioul Observatorului.

Momentul, unul în premieră în România, a promovat filmul de animație ”Frozen”, difuzat duminică seara de la 20.00, la Antena 1. Cine a făcut posibilă „minunea”? Echipa care a realizat momentul a fost formată din Design Team Antena Group – Cristi Mare Senior Art Director & Bogdan Radu (Crizze) Head of design - și Adrian Ivanescu – producător la Observator. 

Pelicula de animație premiată la Oscar, „Frozen - Regatul de gheaţă”, a fost urmărită de aproape 2,2 milioane de români. Dacă ați ratat filmul, Antena 1 are o veste bună pentru voi: „Frozen - Regatul de gheaţă” va fi redifuzat în ziua de Crăciun, un dar de care cei mici se vor bucura cu siguranță! 

„Frozen – Regatul de gheaţă” este una dintre cele mai recente pelicule de animaţie ce a creat o adevărată isterie în rândul copiilor de pretutindeni, aducând totodată în palmaresul Disney două premii Oscar, la categoriile „Cel mai bun film de animaţie” şi „Cel mai bun cântec de pe o coloană sonoră originală”.   

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe