Prinţesa cu cel mai lung păr din istorie vine la Antena 1! "Tangled - O poveste încâlcită", sâmbătă, de la 20:00

 


În această sâmbătă, telespectatorii sunt invitaţi în faţa micilor ecrane pentru a afla povestea prinţesei Rapunzel şi a banditului Flynn

Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung și magic. Rapunzel, care caută biletul de ieșire din turnul unde a fost ferecată timp de mulți ani, face o înțelegere cu frumosul hoț și duo-ul atipic pune la cale un plan de evadare, alături de un cal super-polițist, Maximus, un cameleon super-protector, Pascal, și o gașcă de tâlhari aspri.

Cum se termină totul? Vedem împreună sâmbătă, de la 20:00, doar la Antena1!

Animația a fost nominalizată la Oscar pentru “Cel mai bun cântec”, iar în Spania a reușit să spargă un record. Producția cu vocile lui Mandy Moore și Zachary Levi a obținut 4.12 milioane de dolari din bilete de cinematograf vândute în Spania în week-endul în care a avut premiera. Încasările au stabilit un nou record în Box Office-ul spaniol la categoria animație, întrecând filmele “Finding Nemo” și “Toy Story 3”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti