Un student beat i-a trimis profului un mail obraznic, dar răspunsul acestuia a lăsat mască tot internetul!

 

 Un student a băut cam mult alcool și i-a trimis profesorului său un mail, dar răspunsul bărbatului a șocat tot internetul!

Patrick Davidson a ieșit în oraș cu prietenii și a cam pierdut măsura cantității de alcool pe care a consumat-o. Amețit, tânărul s-a apucat să îi scrie profesorului său de la facultate un mail.

„Domnule Martin,

Vreau doar să-ți spun că ești un nenorocit și-mi pare rău că ești și chel. Lol. Dar dacă vrei îți fac eu lipeala cu o gagică mișto, cu care să îți faci de cap. Dar vreau să îmi prelungiți termenul pentru lucrarea pe care trebuie să o predau. Sunt beat ca naiba și mâine îmi va fi rău”.

În mod surprinzător, profesorul i-a dat un răspuns total neașteptat:

                                                           Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală

„Patrick,

Se pare că te-ai distrat de minune aseară. Îți voi prelungi termenul de predare a lucrării.

 Și-a prins fiica dormind în pat cu un străin! Reacția tatălui a fost neașteptată, dar ceea ce a urmat a fost mai mult decât tulburător!

Apreciez grija ta pentru chelia mea. Soției mele îi place și, din păcate, nu sunt plătit suficient de bine pentru a-mi face implat de păr.

Dar totuși, ce ai băut aseară? Data viitoare când îmi trimiți un astfel de mail mi-ar plăcea să îmi trimiți și o sticlă din băutura ta, ca să nu îmi mai amintesc ce bazaconii îmi scrii.

Proful”

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe