Mariah Carey a început anul 2017 cu stângul! Ce i s-a întâmplat pe scenă divei este greu de crezut! I-a venit să intre în pământ de rușine!

 

Cântăreața americană Mariah Carey și-a exprimat, duminică, pe Twitter, dezamăgirea față de prestația sa artistică din timpului recitalului de Revelion din Times Square, care a avut serios de suferit din cauza unor probleme tehnice și a fost intens criticat pe rețelele de socializare în prima zi a anului, informează AFP.

Concertul din din New York a fost programat chiar înainte de trecerea în noul an, însă cei aproape două milioane de petrecăreți prezenți în Times Square — și multe alte milioane care au urmărit transmisiunea la televizor și pe internet — au asistat la un recital Mariah Carey cu totul neașteptat, în care vocea ei celebră a lipsit aproape în totalitate.

Diva americană nu a reușit să își amintească versurile celebrului său hit "Emotions", în lipsa monitoarelor care nu au funcționat. În timpul piesei, artista înconjurată de dansatori s-a arătat jenată de situație și a solicitat echipei tehnice să remedieze problema, însă acest lucru nu s-a întâmplat, așa că vedeta a rugat publicul să cânte în locul ei.
"*** se întâmplă", a scris Mariah Carey în mesajul publicat duminică pe contul de Twitter, alături de un emoticon prin care și-a exprimat dezamăgirea. "Un An Nou fericit, cu sănătate, tuturor!", a adăugat vedeta care nu a uitat să menționeze, în glumă, că ciocnește un pahar pentru a fi "și mai mult" în centrul atenției în 2017. 

Prestația ei a fost luată în derâdere pe scară largă pe rețelele de socializare, unii utilizatori scriind chiar că anul 2016 a făcut o ultimă victimă: cariera lui Mariah Carey.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe