Cum să cauți ”monstruleți” la... închisoare! Un actor celebru a prins Pokemoni în timp ce era reținut de poliția americană

 
+2 click pentru
galerie

Starul Bollywood Shah Rukh Khan și-a exprimat dezamăgirea, vineri, pentru că a fost ''reținut'' de către autoritățile americane, pe aeroportul internațional din Los Angeles.

''Înțeleg perfect și respect securitatea ținând cont de cum e acum lumea, dar să fii reținut de biroul de emigrări al SUA de fiecare dată e chiar nasol'', a scris vedeta pe contul său de Twitter. 

Încă nu se știe exact motivele pentru care autoritățile l-au reținut pe actor și nici pentru câtă vreme, dar se pare că starul de la Bollywood a avut timp suficient și pentru distracție. ''Partea frumoasă este că în timpul așteptării am prins niște Pokemoni mișto'', a mai scris Khan pe Twitter.

Ambasadorul SUA în India, Rich Verma, și-a cerut ulterior scuze pentru evenimentul neplăcut și a declarat că autoritățile fac eforturi pentru ca acest lucru să nu se repete, potrivit BBC.

În 2009, starul a fost oprit pentru două ore la aeroportul Newark. De asemenea, în 2012, Khan a fost reținut timp de 90 de minute la aeroportul White Plains, din apropiere de New York. El a fost eliberat după ce a intervenit ambasada Indiei. La acea vreme, un ministru din Guvernul indian a scris că ''politica aceasta de rețineri practicată de SUA nu mai poate continua''.

Khan este un actor foarte apreciat, care a jucat în peste 70 de filme și este considerat unul dintre cele mai populare vedete din India.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe