Antena Căutare

3 trucuri ca să devii o femeie de afaceri de succes

Tot mai multe femei ocupa poziții de conducere în multinaționale sau își construiesc propria afacere. Indiferent de aria pe care ai ales-o pentru businessul tău sau de formarea pe care o ai, este important să reții că succesul se câștigă.

Tot mai multe femei ocupa poziții de conducere în multinaționale sau își construiesc propria afacere. Indiferent de aria pe care ai ales-o pentru businessul tău sau de formarea pe care o ai, este important să reții că succesul se câștigă.

Pentru a deveni o femeie de afaceri de top, este important să știi să lucrezi cu oamenii și să îți setezi obiective. Atunci când atingi unul dintre obiective, primești un impuls, te simți motivată și mai puternică. Tehnologia joacă și ea un rol esențial în mediul de business. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos!

Adoptă tehnologia

Acest lucru nu se rezumă la cel mai nou model de iPhone. Tehnologia te ajută ca activitățile de lucru să fie realizate cu maxim de eficiență, ca de exemplu un program de salarii sau de contabilitate. Economisești reusurse prețioase, cum ar fi timp și bani. Ține cont de schimbare, un soft bazat pe cloud aduce multe beneficii suplimentare precum accesarea informațiilor esențiale de pe orice dispozitiv (inclusiv de pe smartphone), îți faci cont într-un minut (nu este necesar să instalezi nimic, nu ai nevoie de omul de la IT), scapi de grija salvării documentelor (lucru care se întâmplă automat). Informațiile tale sunt așadar în deplină siguranță, mereu la îndemână pentru a fi accesate.

Chiar dacă, prin natura noastră umană, suntem făcuți să fim ușor sceptici în fața schimbării, ține cont că interfața unui software dedicat mediului de business este ușor de înțeles, programul este așadar intuitiv, tocmai pentru a fi folosit cu pricepere încă de la prima utilizare. Vei observa cât de mult vei avea de câștigat tu și clienții tăi!

Mediul de business înseamnă să adopți schimbarea și să fii cu un pas înaintea concurenței ori acest lucru nu este posibil dacă te pierzi în mormane de hârtii sau când tabelul Excel salvat pe desktopul PC-ului de la birou reprezintă baza.

Definește-ți obiective

Scrie-ți obiectivele pentru afacerea ta. Apoi dezvoltă strategia pentru a putea să duci la îndeplinire ceea ce ți-ai propus. Este important să știi în fiecare zi, în fiecare săptămână ce ai de făcut, cu scopul de a-ți atinge țelul.

Prin urmare, în fiecare zi rezervă-ți putin timp, chiar și câteva minute pentru a lucra la obiective, vino cu pași concreți pentru fiecare obiectiv, dezvoltând încet strategia.

Stabilește obiective realiste, ia în considerare aspecte precum capitalul disponibil, viața personală, contactele profesionale și alte considerente. Ține cont că obiectivul trebuie să fie cât mai specific, ca sa îl poți măsura (dacă este general nu te ajută) și trebuie să aibă considerent și termenul limită de timp.

Fă-ți un plan de networking

Construirea unei baze de contacte este o parte importantă a atingerii obiectivelor tale. De fiecare dată când obții un contact, deschizi ușa unei posibile oportunități. Persoanele din agenda ta devin posibili clienți, angajați, conexiuni pentru a ajunge la persoane poziționate și mai sus, oameni cu influență.

De altfel, foarte utile sunt sfaturile pe care le primești de la persoanele cu expertiză din rețeaua ta profesională. Este important să te înconjori de profesioniști care te ajută să te dezvolți.

A crește o afacere înseamnă și a crea legături cu persoane noi, a schimba păreri și sfaturi.

Prin urmare, fii încrezătoare, ambițioasă, acceptă provocările, pune pe hârtie ce ai de făcut în ziua cu pricina, fii deschisă la tehnologie, evaluează-ți progresul! Ține de tine să fii o femeie de business de succes.

Sursa foto: Pexels.com

Dragoste la primul click! Cu AntenaPlay ii poti oferi cadou o luna de abonament gratuit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x