a1.ro – o nouă experiență online

 

Site-ul numărul 1 de divertisment din România, a1.ro, pregătește o nouă experiență online pentru vizitatorii săi.

Începând cu luna iulie, a1.ro va pune utilizatorii pe primul plan, oferindu-le un design nou, responsive, care le va permite acestora să interacționeze într-un mod plăcut atât cu conținutul, cât și cu reclamele.

Noul design a1.ro a plecat de la preferințele de consum ale utilizatorilor care în proporție de peste 60% veneau din zona de mobile, rezultând astfel un site responsive 100%.

“Site-ul este responsive, adaptat și foarte ușor de consumat pe device-uri mobile. Vrem să anunțăm relansarea lui, într-o formulă mult mai prietenoasă de consum digital, o încercare nouă pe piață. Va fi o proiecție reușită a celui mai bun conținut de divertisment românesc de televiziune.” - Augustin Roman, Director Digital Antena TV Group.

În ceea ce privește conținutul, a1.ro va pune accent pe producțiile Antena TV Group, cel mai mare producător de video local. Astfel, site-ul va răspunde cerințelor pieței și va acorda o atenție deosebită zonei video.

“Ai ratat o nebunie de la Neatza cu Răzvan și Dani? Ai pierdut momentul în care s-au logodit, în direct, preferații tăi de la Mireasă pentru fiul meu? N-ai prins breaking news-ul de la Observator? Nici interpretarea de excepție de la X Factor sau transformarea senzațională de la Te cunosc de undeva? Nu-i nimic! Intră pe a1.ro, cel mai tare site de divertisment din România și le găsești pe toate!” – Cătălin Oprișan, Redactor Șef a1.ro

Pentru a putea accesa conținutul în condiții optime, noul a1.ro se va focusa pe o poziționare mai bună a reclamelor și va pune accent pe formate mai mari, dar mai puține. În acest sens, a1.ro a achiziționat o variantă premium dfp. Astfel, echipa a1.ro va profila utilizatorii și va targeta diferitele segmente de public cu reclame relevante pentru aceștia.

Din decembrie 2014, a1.ro a devenit liderul de necontestat al site-urilor de divertisment din .ro. De un an și jumătate, a1.ro conduce cu 14-4 împotriva principalului competitor, protv.ro, scor determinat de numărul lunar de unici. Din octombrie 2015, site-ul din portofoliul Digital Antena TV Group a fost constant liderul categoriei de divertisment.  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe