Antena Căutare

“Burlacul”, editie cu scantei si avansuri! In aceasta seara, de la 20:30, doar la Antena1!

In aceasta seara, “Burlacul” se imbarca pe “Splendida”, cel de-al doilea vas luxos ce apartine companiei MSC, loc in care protagonistii reality - show-ului vor avea parte de momente speciale, sampanie fina, jacuzzi, avansuri si multe intrigi.

Dupa ce in editia trecuta un trandafir a fost retras, pentru ca inima uneia dintre concurente apartinea altui barbat, fetele ramase in lupta pentru a-l cuceri pe Bogdan sunt tot mai hotarate sa-i obtina inima, dar si inelul cu diamante. Astfel, ele profita de orice ocazie ca sa se remarce in fata burlacului, motiv pentru care in editia de joi spiritele s-au incins la maximum!

Pana acum, Bogdan Vladau, ajutat de prietenul sau, Catalin Botezatu, le-a surprins pe fete de fiecare data cu momentele romantice si inedite pe care le-a pregatit. De data aceasta insa, are loc inca o premiera. Doua dintre concurente ii vor pregati cate o intalnire burlacului, sperand sa-l impresioneze.

Daca se va lasa cucerit de concurente si daca momentele tensionate dintre ele ii vor influenta deciziile, vom afla numai urmarind editia “Burlacul” din aceasta seara, la orele 20:30, numai la Antena 1.

Un nou mall va fi construit in Bucuresti! Cum va arata si unde va fi amplasat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x