Antena Căutare

Capricornii trebuie să evite discuţiile în contradictoriu. Riscă să încheie o prietenie. Horoscopul zilei de duminică, 02 octombrie

Berbecii vor să mute munţii din loc. Au o energie debordantă, însă indicat ar fi să nu se obosească prea tare.

Berbecii vor să mute munţii din loc. Au o energie debordantă, însă indicat ar fi să nu se obosească prea tare.

Taurii trebuie să fie mai atenţi la comportamentul faţă de cei din jur. I-ar putea supăra pe cei apropiaţi fără să vrea, iar cel care va suferi cel mai mult este partenerul de viaţă.

A răsărit soarele şi pe strada Gemenilor. Vor avea noroc atât pe plan financiar, cât şi pe plan sentimental.

Racii sunt conştiincioşi şi se implica în tot ceea ce fac. Astăzi îşi vor face planurile pentru săptămâna viitoare.

Nativii Leu sunt sensibili. Se simt marginalizaţi, însă atenţia din partea apropiaţilor îi poate face să se simtă mai bine.

Fecioarele ar putea pleca într-o scurtă călătorie neprevăzută. Vor face o drumeţie de o zi cu familia sau este posibil ca mâine să aiba o întâlnire de afaceri în alt oraş şi să fie nevoiţi să plece de astăzi.

Balanţele sunt răsfăţatele zodiacului luna aceasta. Astrele sunt de partea lor. Vor avea succes pe plan sentimental, dar şi pe plan profesional şi vor realiza tot ce-şi propun.

Scorpionii vor primi o veste bună. Este posibil ca un apropiat să le facă o invitaţie sau să primească un pachet neaşteptat

Săgetătorii se confruntă cu o problemă. Indicat ar fi să le ceară ajutorul celor dragi. Sfatul sincer al unui prieten bun le va fi de mare ajutor.

Nativii Capricorn trebuie să evite discuţiile în contradictoriu cu orice preţ. Indicat este să-şi păstreze calmul, altfel riscă să rupă o relaţie de prietenie.

Vărsătorii se vor ţine de cuvânt. Vor îndeplini o promisiune pe care au făcut-o cu mult timp în urmă şi vor fi apreciaţi.

Lenea este cuvântul care îi descrie pe nativii Peşti astăzi. Oboseala i-a prins şi tot ce vor să facă este să se odihnească. Până la urmă e duminică!

Capricornii sunt impulsivi și iau decizii pripite. Ar putea să-i coste scump! Horoscopul zilei de sâmbătă, 01 octombrie... HOROSCOP CHINEZESC 2017: Care este zodia care are noroc, bani şi dragoste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x