Antena Căutare

Corks Cozy Bar: locul unde vinurile bune sunt respectate!

Fiecare vin are povestea lui, iar fiecare pahar de vin scrie povestea ta. Pentru o seara ideala fost inaugurat "Croks Cozy Bar", locul unde eticheta conteaza!

CORKS COZY BAR a intrat oficial pe piata barurilor cochete de vin. Amplasat chiar la intrarea in Centrul Istoric al capitalei, pe Str. Bacani, nr.1, localul reprezinta un concept unic de bar de vinuri, unde iubitorii bauturii din struguri se pot delecta si rasfata cu placeri epicuriene.

Contopind savoir-faire-ul celor mai importanti producatori de vinuri din Lumea Veche cu inspiratia si modernismul celor din Lumea Noua, la CORKS gasesti cea mai vasta oferta.

Ideea barului CORKS a plecat de la dorintele si perceptiile consumatorului roman de vin. S-a urmarit crearea unui altfel de bar de vinuri, cochet, primitor si dichisit, dar care sa ofere totodata un raport optim intre valoarea si experienta livrate consumatorului si pretul platit de acesta. In plus, nici cei care prefera alte bauturi nu au fost neglijati.

Vinul este vedeta absoluta la CORKS, selectia avand la baza cateva sute de etichete. Si toate vinurile se pot servi si la pahar. Vinuri proaspete si reconfortante sau, dimpotriva, pretioase vinuri vintage. Vinuri millesime sau medaliate, vinuri-vedeta, vinuri din Lumea Noua sau cea Veche. Vinuri pentru cunsocatori si pasionati sau vinuri populare. Vinuri vinificate modern sau vinuri sofisticate. Vinuri care s-au servit la Premiile Oscar sau Nobel.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x