Antena Căutare

Cristi şi Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu” se pregătesc să aibă un copil? Dezvăluire incediară!

Unul dintre cele mai controversate cupluri din casa Mireasă pentru fiul meu"" a demonstrat că iubirea există! Andrada și Cristi sunt mai fericitți ca niciodată, în ciuda celor care îi criticau și nu le daădeau șase de reușită în relație.

Unul dintre cele mai controversate cupluri din casa "Mireasă pentru fiul meu" a demonstrat că iubirea există! Andrada și Cristi sunt mai fericitți ca niciodată, în ciuda celor care îi criticau și nu le daădeau șase de reușită în relație.

Cristi şi Andrada au fost prezenţi în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars şi au vorbit fără ocolişuri despre relaţia lor, dar şi despre un posibil copil.

Andrada și Cristi

Stăm împreună, dar nu ne-am mutat împreună. Părinţii nostri sunt de acord cu relaţia noastră. Nu ne dorim momentan copil. Mi-ar fi plăcut să ajungem în finală, dar nu cred că făceam pasul. Mi se pare prematur”, au declarat cei doi.

De când au plecat din emisiune sunt mult mai liniștiți. Au tot felul de activiți în aer liber care îi relaxează!

A învățat să cânte vizionând filme pe internet! Ana Vânătoru este favorita publicului din prima gală a noului sezon &quo... Nu s-a mai spălat pe cap cu șampon și balsam de mai bine de un an. Cum arată părul ei acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x