Antena Căutare

Cum arăta înaintre de bombardament „băiatul din Ambulanță” care a impresionat o lume întreagă

Imaginile cu un băiețelul sirian scos din ruinele unei clădiri lovite de un bombardament aerian în orașul Alep au emoționat o lume întreagă.  Un doctor a dezvăluit identitatea copilului.  Băiețelul se numește Omran Daqneesh și are cinci ani. 

Imaginile cu un băiețelul sirian scos din ruinele unei clădiri lovite de un bombardament aerian în orașul Alep au emoționat o lume întreagă. Un doctor a dezvăluit identitatea copilului. Băiețelul se numește Omran Daqneesh și are cinci ani.

CITEȘTE ȘI: Salut, numele meu este Băiatul din Ambulanță. Mă poți fotografia. Stai liniștit, nu plâng! Pentru tine sunt doar o știre...

După ce clipul în care copilașul acoperit de sânge și de praf stătea inert, fără a plânge, într-o ambulanță, noi imagini au devenit virale pe rețelele de socializare. O imagine cu băiețelul de dinainte de bombardament a fost distribuită pe Facebook, strângând mii de aprecieri și de comentarii.

CITEŞTE ŞI: Lihnite de foame, de sete, și în pericol să fie omorâte în orice secundă, animalele din Grădina Zoologică din Alep au fost ”adoptate” de turci

Medicul din Alep, Osama Abu al-Ezz, a declarat pentru Associated Press că băiețelul a fost dus la spitalul M10 cu răni la cap, dar fără a-i fi afectat creierul, fiind ulterior externalizat.

Luptele dintre forțele guvernamentale siriene, susținute de Rusia, cu lovituri aeriene, și rebeli au escaladat în ultimele săptămâni, fiecare parte încercând să își alunge adversarul din al doilea oraș al țării. Informații neoficiale indică sute de morți.



Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x