Antena Căutare

Cum vei sta cu banii în Luna Septembrie, în funcţie de zodie. "Această lună va fi una dificilă pentru tine, din punct de vedere financiar". Ce zodie va rămâne fără bani

Luna septembrie vine cu schimbări importante, din punct de vedere financiar, pentru toate zodiile. Unele se vor scălda în bogăție, alții vor înghiții în sec, la fiecare leu cheltuit.

Luna septembrie vine cu schimbări importante, din punct de vedere financiar, pentru toate zodiile. Unele se vor scălda în bogăție, alții vor înghiții în sec, la fiecare leu cheltuit.

Berbec

Desi nu iubiti banii atat de mult, va doriti sa ii aveti pentru a trai decent si nu a duce lipsa de nimic. Din pacate, luna septembrie nu este una imbelsugata pentru tine. Totusi, te vei decsurca.

Taur

Ești o fire extrem de ambițioasă și ai pus la cale pentru această luna foarte multe planuri din urma cărora, spre sfârșitul acestei perioade te vei bucura din plin, din punct de vedere material.

Gemeni

Pentru tine, banii nu sunt o problemă. Ai tot ce îți dorești la degetul mic. Este posibil sa câștigi o sumă de bani, dar nu luna aceasta.

Rac

După vacanțele îndestulate și răsfățul sub razele soarelui, constați că ți-au mai rămas doar câțiva lei în buzunar. Nici la serviciu lucrurile nu sun toate roz. Încearcă să mai pui niste bani deoparte.

Leu

Luna septembrie va fi una dificilă pentru tine, din punct de vedere financiar. Totuși, nu dispera, prietenii își vor fi alături, de fiecare dată când vei avea nevoie.

Fecioară

Toamna vine cu vești bune pentru tine. Te paște o promovare la locul de muncă și un salariu mai mare. Momentul în care îți vei putea cumpăra tot ce îți dorești este aproape.

Balanță

Nici Balanțele nu au de ce să se plângă, la acest capitol. Veți profita de veniturile mari care vă vor intra în cont și veți investi în propria afacere.

Scorpion

Pentru tine situația financiară bună îți oferă o siguranță,așadar nu obișnuiești să faci extravaganțe. Nu este cazul nici să faci economie la lucrurile de primă necesitate,mai ales că lucrurile la locul de muncă merg bine.

Săgetător

Luna septembrie vine cu economii pentru nativii acestei zodii. Veniturile se vor reduce substanțial, însă este doar o situație trecătoare.

Capricorn

În aceeași situație se vor afla și Capricornii la începutul toamnei. Veți avea impresia că orice ați face banii nu au cum să vă ajungă.

Vărsător

Va fi luna câștigurilor dar și a cheltuielilor mari. Moment prielnic pentru o investitie importantă și dezvoltarea unei afaceri.

Pești

Bugetul Peștilor va fi unul extrem de mic. Economiile vor fi la ordinea zilei. Peștii se vor gândi de două ori înainte de a cheltui fiecare leu.

Femeia asta poate zăpăci orice bărbat! Mișcări de felină, piele ciocolatie și senzualitate cât cuprinde. Ai scoate-o la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x