Antena Căutare

Doi piloţi s-au luat la bătaie, pe pistă, după o cursă de karting eșuată. Scenele au fost filmate (VIDEO)

Doi piloţi participanţi la cursa de karting de 500 de mile de la Granja Viana, lângă Sao Paulo, s-au luat la bătaie după ce au ieşit în decor, informează lequipe.fr.

Doi piloţi participanţi la cursa de karting de 500 de mile de la Granja Viana, lângă Sao Paulo, s-au luat la bătaie după ce au ieşit în decor, informează lequipe.fr.

Incidentul a avut loc cu 18 tururi înaintea finalului, când brazilianul Tuka Rocha, aflat pe poziţia secundă după Felipe Massa, l-a tamponat şi scos în decor pe Rodrigo Dantas, coechipier al fostului pilot de Formula 1, care era în urmă cu un tur. Ei se mai şicanaseră până în acel moment. Rocha i-a reproşat lui Dantas că încearcă să-l obstrucţioneze pentru a-l favoriza pe Massa.

Imediat ce au coborât din karturi, ei s-au luat la bătaie pe marginea pistei, dar nu în afara ei, iar Dantas l-a pus jos pe adversarul său şi a continuat să-l lovescă. Cursa a fost neutralizată, iar bătaia a fost oprită de intervenţia stewarzilor. Toatele karturile celor două echipe din care proveneau "bătăuşii" au fost descalificate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x