Antena Căutare

Echipa BBC GoodFood se muta in Arena Bucatarilor, la mare!

Echipa GoodFood vine la mare pregatita pentru intalnirea cu toti pasionatii de gastronomie. Astfel, Revista BBC GoodFood si Selgros te invita la competitia Arena Bucatarilor – Editia de Mare -  ce se va desfasura vineri, 10 august, pe terasa La Piazzetta din Mamaia!

Vineri, incepand cu ora 11:00, vei asista la un spectacol culinar prezentat de invitatii nostri: 5 bloggeri pasionati de mancare si voie buna, care se vor intrece in cadrul competitiei organizate de revista GoodFood: Arena Bloggerilor. Concurentii – Monica Rosu de la Foodiefamily.ro, Catalina Zaharescu de la Kissthecook.ro, Andreea Nitu de la Tastebazaar.ro, Anca Feodor de la CookieJar.ro si Irina Bucsa de la Iria.ro - vor trebui sa prepare un meniu compus din trei feluri, avand la dispozitie un cos “secret” de ingrediente.

Daca vrei sa vezi ce bunatati pregatesc concurentii, inscrie-te in concursul de pe www.goodfood.ro si te asteptam sa iei un loc la masa prietenilor GoodFood!

Competitia Arena Bloggerilor, organizata de BBC GoodFood Romania, se desfasoara sub umbrela evenimentului Arena Bucatarilor editia a IV-a, organizat de Selgros.

Show culinar pe litoral!

Arena Bucatarilor este dedicata profesionistilor in gastronomie si acum, la a IV-a editie, va alinia la startul concursului 30 de echipe de bucatari profesionisti de la cele mai bune restaurante din Romania.

Echipa Selgros te asteapta la eveniment cu mancare gatita numa’ buna: vitel gustos la protap si o foarte apetisanta mancare la ceaun. Nu rata degustarile de produse, show-urile interactive de gatit, sesiuni de training oferite de somelierul Sergiu Nedelea, experimente cu ciocolata si zahar pentru copii realizate impreuna cu echipa Maestrului Cofetar Silvian Miron.

Conform traditiei, maestru de ceremonii va fi Catalin Dezbracatu’, o prezenta care va mentine distractia la cote inalte.

Evenimentul incepe la ora 11:00, iar intrarea este libera.

Detalii despre intregul program Arena Bucatarilor – Selgros, gasesti aici.

Inca o data, clasicii castiga. "Vertigo", cel mai bun film al tuturor timpurilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x