Antena Căutare

FOTO! In Kenya, iei micul dejun cu GIRAFELE!

Turistii care se cazeaza la un conac din capitala Kenyei au parte de o experienta iesita din comun. La micul dejun li se alatura comeseni de 5,5 metri inaltime!

Giraffe Manor este una dintre cladirile istorice de renume din Nairobi, Kenya, si dateaza din 1930. Situata pe o suprafata de 57 de hectare, proprietatea este un adevarat sanctuar pentru subspecia de girafe pe cale de disparitie numita Rothschild's giraffe (Giraffa camelopardalis rothschildi).

Norocosii turisti, care se cazeaza la Giraffe Manor, primesc vizite, in fiecare dimineata, de la cele mai inalte animale din lume. Girafele vin sa adulmece niste gustari bagand capul pe fereastra, inainte de a se intoarce la adapostul lor.

Construita, initial, ca o casa de familie, Giraffe Manor a fost cumparata de catre Jock si Betty Leslie-Melville, a caror implicare in salvarea subspeciei Rothschild Giraffes de la disparitie este cunoscuta in lumea intreaga. Eforturile lor de crestere si reintroducere a girafelor in mediul lor natural au avut un impact considerabil in cresterea numarului de girafe.

Conacul, localizat in suburbia Lang’ata, din capitala Kenyei, are zece camere unde pot fi gazduite 25 de persoane. Printre vizitatorii celebri care i-au trecut pragul se numara: Mick Jagger, Walter Cronkite, Johnny Carson, Brooke Shields, Richard Branson and Ewan McGregor.

V-ati intrebat vreodata care este cel mai rece lucru din Univers?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x