Antena Căutare

HOMAR servit la Cambridge! Prestigioasa Universitate le va oferi studentilor aceasta delicatesa dupa ce a descoperit un furnizor la un pret "accesibil"

In timp ce un student obisnuit primeste la cantina Universitatii cartofi prajiti cu snitel, geniile de la Cambridge vor servi, in curand, la cina, homari!      

Delicatesa va fi inclusa in meniul colegiului constitutiv al Universitatii Cambridge, St. John's College, incepand cu luna viitoare.

Bill Brogan, seful de catering al colegiului, a fost convins sa serveasca la masa acest crustaceu dupa ce un student a gasit o sursa locala la un pret accesibil.

Ideea apartine studentului in anul doi, Adeniyi Adeyemi Adelakun, in varsta de 25 de ani. Aparent, el este primul rapper care a obtinut un loc la Cambridge.

Li-Fi va inlocui Wi-Fi! Internetul va fi emis cu ajutorul unor becuri LED!... Astazi se implinesc 216 ani de la primul salt cu parasuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x