Antena Căutare

Horoscopul zilei, 18 Iunie 2016. Taurii vor avea parte de o zi memorabilă, astăzi

Berbecii trebuie să fie atenţi la reguli astăzi. Primesc exact soluţiile de care au nevoie pentru a restabili ordinea corectă a lucrurilor.

Berbecii trebuie să fie atenţi la reguli astăzi. Primesc exact soluţiile de care au nevoie pentru a restabili ordinea corectă a lucrurilor.

Ar fi cazul să vă puneţi imaginaţia la contribuţie, taurilor. Aveţi toate resursele pentru a transforma aceasta zi într-una memorabilă.

Gemenii le vor face surprize apropiaţilor. Este o zi perfectă pentru a petrece timp cu familia şi a sărbători reuşitele din ultima perioadă.

Racii se simt puternici şi încrezători astăzi. Astfel că pot pune în practică toate ideile şi planurile ambiţoase pe care le păstrează de ceva timp.

Astăzi vă veţi simţi într-o situaţie de vis alături de persoana iubită, leilor. Este o zi în care se pot auzi clopote de nuntă, poate chiar pentru voi, daca e una din preocuparile voastre actuale.

Fiţi mai curajoase, dragi fecioare. Dacă vă va fi în continuare ruşine să exprimaţi lucrurile care vă intimidează sau vă fac să vă simţiţi inconfortabil nu veţi ajunge niciodată atât de departe pe cât puteţi.

Copii sunt motorul tuturor acţiunilor voastre astăzi, balanţelor. Reuşiţi împreună să mobilizaţi toată familia într-o activitate nouă, plină de mişcare şi distracţie.

Scorpionii sunt sfătuiţi să o lase mai moale cu munca în acest weekend. Persoana iubită le propune o ieşire în aer liber şi ar face bine să nu refuze.

Săgetătorii vor demara o afacere astăzi. Spre seară se vor relaxa alături de persoana iubită la o cină romantică.

Capricornii nu sunt foarte comunicativi astăzi. De vină este faptul că au fost stresaţi toată săptămâna, iar acum simt nevoia să se descarce de toată energia negativă.

Dragi vărsători, programul de la muncă se cam bate cap în cap cu cel de acasă, aşa că pregătiţi-vă să faceţi o alegere dificilă: petrecerea de aniversare a firmei sau seara cu persoana iubită?

Peştii trebuie să aibă mai multă grijă la sănătatea şi dieta lor. Dacă au luat puţin proporţii trebuie să înfrunte realitatea şi nu ar strica să iasă la alergat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x