Antena Căutare

În cele 100 de zile de vară, ai 100 de destinatii inedite din România, recomandate de Observator. Fă-ți bagajul și fugi pe melagurile mioritice

În cadrul campaniei #100deziledevara, Observator a realizat o serie de materiale despre o serie de locuri superbe din România, locuri a căror frumuseţe ţine de peisaje, legende sau

În cadrul campaniei #100deziledevara, Observator a realizat o serie de materiale despre o locurile superbe din România, locuri a căror frumuseţe ţine de peisaje, legende sau oameni.

Dacă doreşti să-ţi cunoşti țara mai bine, ideile prezentate pe a1.ro pot fi o sursă de inspiraţie pentru călătoriile tale, în acest concediu. 100 de destinaţii inedite din România recomandate de Observator te aşteaptă să le vizitezi.

Lacul Ursu, din Mureș

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Mureş - Lacul Ursu - atrage în fiecare vară mii de oameni. Şi peste două zile, urmează să se redeschidă, oficial. Lacul este foarte apreciat, pentru că apele lui sunt tămăduitoare pentru cei care au diverse afecţiuni. Este un SPA natural imens, unic în toată Europa.

Grădina Zmeilor

Ca orice loc frumos, Grădina Zmeilor este plină de poveşti. Dar fie că e legendă sau e realitate, doar o mamă cu inima împietrită ar fi putut să-i spună fiicei ei că o s-o încremenească dacă nu aduce lapte, pe o vreme vijelioasă, aşa cum se spune că s-a întâmplat în zonă.

Sovata, staţiunea-minune a României

Campania 100 de zile de vară vă poartă, astăzi, pe meleagurile misterioase. Mergem tocmai în Sovata. Numită şi "staţiunea miracolelor". Unde, culmea, se spune că există leacul infertilităţii. Un loc al contrastelor în care şi relaxarea îşi are locul.

Podu' cu Florile

Sunt 100 de zile de vară şi venim cu propunea perfectă. Cine iubeşte muntele şi sălbăticia, măcar o dată-n viaţă ar trebui să urce crestele, până la platoul unde se descoperă Munţii Bucegi.

Brutăria din Sântimbru

În România, sunt locuri în care nu te uiţi la cât dai pe o pâine, pentru că gustul contează cel mai mult! Aşa este brutăria din Sântimbru, care a devenit un adevărat obiectiv turistic datorită pitei delicioase care se coace acolo.

Colibița, satul de la poalele Munților Bârgău - cel mai pur AER din România

Un peisaj care îţi taie respiraţia, dar unde poţi respira totuşi cel mai curat aer din România. Este Colibiţa, locul unde realitatea se întâlneşte cu basmul. La poalele Munţilor Bârgăului şi Călimani, găsim marea de la munte. Sunt 100 de zile de vară şi măcar într-una din ele merită să mergem în această perlă a Bistriţei. Pentru liniştea deplină, pe care din ce în ce mai mulţi turişti o caută.

Vulcanii Noroioşi

100 de zile de vară şi mii de locuri minunate unde ne putem petrece vacanţa. Nici nu este nevoie să părăsim România ca să ne simţim ca pe Lună sau pe Marte.

Cazinoul Sinaia

Sunt 100 de zile de vară, iar într-una dintre ele, când paşii vă vor purta şi spre răcoarea muntelui, trebuie să vizitaţi Cazinoul din Sinaia. O clădire impresionantă, cu o arhitectură spectaculoasă, Cazinoul ascunde poveşti despre câştiguri uriaşe la jocurile de noroc, dar şi despre averi pierdute în urma cărora bogătaşii au ales moartea.

Surpriza zilei de miercuri! 100 de sfaturi împotriva caniculei. În cele 100 de zile de vară, a1.ro te ajuta sa treci cu ... Surpriza zilei de vineri! 100 de idei creative "Do It Yourself" te inspiră să-ți pui talentul la contributie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x