Antena Căutare

Kaiser-ul, triumfator la Paris: Karl Lagerfeld a facut senzatie cu ultima colectie Chanel

O calatorie in jurul lumii. Una in materie de moda, evident! Pentru ca in centrul atentiei la Paris a fost designerul Karl Lagerfeld. In jurul unui urias glob ce infatisa Pamantul, el a dezvaluit lumii ultima colectie Chanel.

Iar, in viziunea Chanel, in senzonul toamna-iarna 2013-2014 se poarta rochii sobre cu accente de culori si cizmele cu toc inalt. Pelerinele din materiale grele sunt si ele in tendinte. La finalul prezentarii criticii de moda au declarat la unison ca Regele Karl Lagerfeld va domina aceasta industrie si in 2013.

Martorii triumfului lui de la Paris au fost si multe vedete consacrate ale marelui ecran, precum Mila Jovovich, Jessica Chastain si Vanessa Paradis.

Chanel a ramas cap de afis in timpul Saptamanii Modei de la Paris. Ca de obicei, Kaiser Karl a demonstrat ca nu degeaba este o somitate in moda. Este pregatit sa domine industria modei in 2013, lucru demonstrat de fotomodelele care au defilat in jurul unui glob pamantesc in timpul show-ului sau. Jessica Chastain si Milla Jovovich i-au stat alaturi.

Dupa defilare, vedetele s-au ingramadit sa-l felicite pe Kaiser pentru colectia de toamna-iarna 2013.Totusi, excentricul Lagerfeld a preferat sa pozeze doar alaturi de Jessica Chastain si Milla Jovovich. Frumoasele actrite s-au agatat bucuroase de bratul "printului", ca orice fane adevarate.

Primarul Oprescu a instituit reguli noi pentru terasele din Centrul Vechi! ... Doamnele si domnisoarele au primit cadouri fierbinti, in cluburile din toata tara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x