Antena Căutare

Poze cu mancare sau fotografii in oglinda! Iata care sunt cele mai enervante postari pe Facebook

Deschizi pagina, te uiti linistit pe peretele tau si afli ce mai fac prietenii, ce s-a mai intamplat in lumea vedetelor sau ce evenimente s-au petrecut in tara si peste hotare. Intre toate astea, este adesea deranjat de anumite postari care iti creeaza in disconfort vizual. Vorbim de Facebook!

Un studiu recent, realizat de specialistii britanici, arata ca patru din zece ultilizatori de Facebook sunt enervati de statusurile precum "Beau o cana de ceai/cafea" sau "Ma uit la film". O alta problema in materie de postari pe Wall o reprezinta fotografiile in care sunt ilustrate diferite feluri de mancare, precum si imaginile in care prietenii se fotografiaza singuri. Acestea sunt considerate cele mai deranjante statusuri pe reteaua de socializare.

Studiul a mai scos la iveala faptul ca aproximativ 85% dintre britanici spun ca fac un obicei din actualizarea statusului pe Facebook in legatura cu activitatile pe care le au intr-o zi. Cei chestionati recunosc insa ca acestea sunt obiceiuri pe care le fac fara sa isi dea seama.

Pe voi ce anume va deranjeaza atunci cand vine vorba de postari pe Facebook?

Foto: topnews.in

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x