Antena Căutare

Recomandări pentru weekend. Unde te poți distra cu bani puțini

Primul weekend din luna martie este întâmpinat cum se cuvine: cu muzică, filme, mărțișoare și voie bună. Scoate persoanele dragi din casă, căci evenimente sunt cât cuprinde.

Primul weekend din luna martie este întâmpinat cum se cuvine: cu muzică, filme, mărțișoare și voie bună. Scoate persoanele dragi din casă, căci evenimente sunt cât cuprinde. Iată câteva recomandări.

Vernisajul expoziţiei de fotografie de arhitectură „Locuinţa interbelică în Sectorul 3” şi premiera în cinematografe a filmului „You Were Never Really Here”, dublu premiat la Cannes în 2017, se numără între evenimentele culturale şi de divertisment care au loc în acest weekend în Bucureşti.

Vernisajul expoziţiei de fotografie de arhitectură „Locuinţa interbelică în Sectorul 3” va avea loc vineri, de la ora 18.00, la Palatul Suţu, urmând ca aceasta să poată fi vizitată până pe 31 martie.

Recomandări pentru weekend. Propusă de Sucursala sectorului 3 a Uniunii Arhitecţilor din România, expoziţia are scopul să pună în valoare identitatea culturală şi istorică locală, prin prezentarea unor edificii cu funcţiunea de locuire, lucrări reprezentative pentru arhitectura modernistă a capitalei, blockhaus-uri sau vile, realizate în acest sector în perioada interbelică.

Recomandări pentru weekend. Unde te poți distra cu bani puțini

Festivalul Mărţişorului 2018, organizat de Primăria Sectorului 4 şi Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu” (CECTUNB), va avea loc începând de vineri, până pe 12 martie. Programul cuprinde spectacole, expoziţia „Din suflet de copil” cu lucrări realizate de elevii cursului de pictură susţinut de Nicoleta Zagura, expert UNESCO în educaţie artistică, şi cu mărţişoare hand-made, care vor fi oferite în dar tuturor spectatorilor şi vizitatorilor.

Târgul „De Mărţişor. Târg cu tâlc..." este deschis de luni până duminică, între orele 10.00 - 17.00, până pe 8 martie, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti". Vizitatorii pot cumpăra de aici mărţişoare lucrate manual.

Ce mai putem face în weekend?

În cinematografele din ţară vor rula în premieră în acest weekend filmul „N-ai fost niciodată aici/ You Were Never Really Here”, pentru care Lynne Ramsay a fost premiată pentru scenariu şi Joaquin Phoenix, pentru interpretare, la Festivalul de la Cannes din 2017, şi comedia neagră „Jocul de-a detectivii/ Game Night”, cu Rachel McAdams, Jason Bateman şi Kyle Chandler în distribuţie, regizată de John Francis Daley şi Jonathan M. Goldstein.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: news.ro

Cum te pregătești pentru ieșirea cu fetele, anul acesta de 8 Martie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x