Antena Căutare

"Sfantul" Elvis Presley: cu cat a cumparat un fan Biblia care a apartinut legendei rock'n'roll

A fost si va ramane una dintre cele mai influente figuri din lumea rock&roll-ului. Iar acest lucru il putem observa nu numai in muzica sa, ci si in fanii inraiti care ar face orice sa detina obiecte care au apartinut lui Elvis Presley. Prima data, o pereche de chiloti purtati, iar acum... o Biblie.

Biblia care a apartinut legendei rock'n'roll a fost scoasa la licitatie, sambata, intr-un local din Manchester, Marea Britanie. Cartea a fost adjudecata la pretul fabulos de 93.000 de dolari. Insa nu este de mirare ca a fost atat de costisitoare, mai ales daca luam in calcul povestea ei.

Biblia, care are 1600 de pagini, a fost primita in dar de Elvis, de la unchiul acestuia, Vester, cu prilejul unei vizite facute in Graceland. Asta se intampla in 1957.

Cumparatorul, un fan Elvis evident inrait, este un milionar american care s-a stabilit definitiv in Marea Britanie. El a dorit sa isi pastreze anonimatul, mai ales ca licitatia a fost efectuata telefonic.

Foto: guardian.co.uk

Turneul Mix Evolution a ajuns in Capitala! Connect-R si Proconsul, printre artistii care vor urca pe scena!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x