Antena Căutare

Vrei să ajungi milionar? Iată o reţetă simplă care a dat deja roade

Un american plonjează în apele de pe terenurile de golf din Florida şi recuperează mingile, pe care le curăţă şi le vinde. Ideea i-a adus milioane de dolari.

Un american plonjează în apele de pe terenurile de golf din Florida şi recuperează mingile, pe care le curăţă şi le vinde. Ideea i-a adus milioane de dolari.

Glenn Berger a explicat într-un reportaj difuzat pe Caters TV că a început să facă acest lucru acum aproape 15 ani, când era în şomaj tehnic. A îmbrăcat un costum de scufundări, şi-a luat masca şi tubul de respirat şi a intrat în apă să pescuiască mingile de golf pierdute.

El afirmă că a recuperat în total între 1,3 şi 1,7 milioane de mingi anual, pe care le-a curăţat chimic şi le-a vândut administratorilor de terenuri de golf. Ştiind că preţul unei mingi "readuse la viaţă" este de un dolar, se pare că Glenn a adunat o mică avere de-a lungul timpului datorită contractelor semnate cu câteva zeci de terenuri de golf din Florida, informează Tampa Bay Times.

Însă această activitate, oricât de profitabilă şi originală ar fi, presupune şi unele riscuri.

Citeşte continuarea pe jurnalul.ro

Întâmplare fără precedent! Mai în glumă, mai în serios, o concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a rămas f... I-a stat sângele în vene! Un bărbat a plătit un asasin să scape de soție. Ce s-a întâmplat la înmormântarea ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x