Antena Căutare

Retete

Şniţel cu champignon a la creme

Şniţel cu champignon a la creme

Ingrediente șnițel: mușchi file de porc ou pesmet garnitură: 1 - 1,5 kg champignon maro și albe ulei de măsline 500 ml vin alb demi-dulce smântână 1 pachet brânză topită 5-6 feliuțe branză Brie usturoi ceapă verde...

Vineri, 11.04.2014, 11:29
Prăjitura Serenada

Prăjitura Serenada

Ingrediente aluat: 500 g de făină 1 ou unt 200 g de ciocolată 1 cană de zahăr sare coajă de lămâie și de portocală umplutură: 1 kg de iaurt 8-10 ouă compot de mandarine și de piersici Mod de preparare Ingredientele...

Vineri, 11.04.2014, 11:21

Millefeuille, nugatină şi ciocolată albă cu banană

Un desert minunat semnat de Mihai Irimia.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Vită, stridii şi homar

Mihai Irimia ne prezintă o combinație uimitor de savuroasă.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Duet de ciocolată albă cu nucă de cocos şi cartof dulce

Un duet care-ți lasă gura apă, propus de Alex Iacob.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume

O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Bezea italienească

O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.

Luni, 20.01.2014, 16:53

Ruladă de curcan umplută cu caise și salvie, legume de sezon si sos cranberrie

Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.

Luni, 13.01.2014, 11:39

Cartofi cu smântână și caviar negru

Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.

Luni, 13.01.2014, 11:38

Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului

Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.

Luni, 13.01.2014, 11:37

Mușchiuleț de porc cu glazură de zahăr brun, gutui și varză roșie cu suc de rodii

Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.

Luni, 13.01.2014, 11:36

Mousse de ciocolată cu spumă de zmeură

Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.

Luni, 13.01.2014, 11:35

Medalion de porc cu piure de morcovi, eșalotă caramelizată şi pudră de bacon – o specialitate a lui Daniel Grosu

Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.

Luni, 06.01.2014, 22:25

Pave de căprioară cu andive şi pară în vin roşu – recomandarea lu Daniel Grosu

Un preparat delicios, plin de savoare.

Luni, 06.01.2014, 22:20
Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:15

Scoici Saint-Jacques cu risotto de cartofi şi prosciutto

O combinație interesntă de scoici și cartofi.

Luni, 06.01.2014, 22:10

Muşchiuleţ de porc cu cremă de morcov şi spumă de cartofi – rețeta lui Mihai Irimia

O rețetă laborioasă, dar delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:05

Carpaccio de anghinare cu mousse de brânză de capră şi piure de castane – rețeta lui Alex Iacob

O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.

Luni, 30.12.2013, 18:43

Salata doamnei Smith – Daniel Grosu

Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.

Luni, 30.12.2013, 18:31
Gazpacho cu ulei de arahide –  un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Gazpacho cu ulei de arahide – un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Un preparat așa cum nu guști prea des.

Luni, 30.12.2013, 18:21
Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.

Luni, 30.12.2013, 18:13
Crochete de ementaler

Crochete de ementaler

O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.

Luni, 30.12.2013, 17:37
Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Un preparat potrivit pentru orice ocazie.

Marti, 17.12.2013, 14:53
Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.

Luni, 16.12.2013, 15:47
Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.

Luni, 16.12.2013, 15:44
Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.

Luni, 16.12.2013, 15:42
“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.

Luni, 16.12.2013, 15:38

Creveți în stil asiatic – recomandarea Mirelei Ivașcu

Dacă îți plac creveții, dar nu știi cum să-i prepari, iată o rețetă simplă și gustoasă.

Joi, 05.12.2013, 16:48

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28
Mușchi de vită a la Hadad - un preparat de Top a lui Chef Hadad

Mușchi de vită a la Hadad - un preparat de Top a lui Chef Hadad

Reţeta gătita de Chef Hadad în 60 de minute, deşi (în mod normal) este o reţeta extrem de complicată, care cere cel puţin două ore pentru a fi preparată ca la carte. Chef Hadad a vrut să stimuleze concurenţii şi să le demonstreze acestora ce înseamnă pasiunea pentru bucătărie.

Luni, 18.11.2013, 17:21

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Crema quatro formaggi

Crema quatro formaggi

Ingrediente 100 g făină 100 g unt 500 g lapte 500 g smântâna lichidă 80 g parmigiano regiano 150 g emmentaler 150 g mascarpone 150 g compte sare, piper Mod de preparare Într-un bol punem toate ingredientele şi punem pe foc...

Luni, 18.11.2013, 12:40
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25
x