JOI, 19 DECEMBRIE 2013

Adriana Bahmuţeanu prezintă emisiunea "Necenzurat", la Antena Stars

Adriana Bahmuțeanu are emisiune nouă, la Antena Stars!

Bahmu aduce ”Necenzurat” la televizor!

”Avem subiecte interesante, dezvăluiri, vedete care vin în premieră să își spună poveștile de viață”, anunță Adriana.

În fiecare zi, de la ora 14, Bahmu va avea invitați pe măsură. Joi, Corneliu Vadim Tudor va veni cu dezvăluiri la Antena Stars.

COMENTARII

STIRI TV

Blond platinat, haine mulate și tocuri: "ceastă “fetiță” în colanți care face pe roboțelul??" Un nou travesti de excepție, marca Cezar Ouatu

acum 12 ore

Ruleta personajelor nu l-a iertat nici de data asta pe Cezar Ouatu, pentru care a ales un nou travesti.

STIRI TV

Transformarea în Dan Ciotoi i-a purtat noroc! Nadir a câștigat ediția 11 "Te cunosc de undeva!"

acum 13 ore

Nadir a câștigat ediția 11 "Te cunosc de undeva!"! Transformarea în Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, i-a purtat noroc.

STIRI TV

Dintr-o brunetă inocentă, într-o blondă focoasă! Transformarea lui Carmen Simionescu în Rita Ora este dedicată domnilor!

acum 13 ore

Carmen Simionescu a readus-o pe scena de la “Te cunosc de undeva!” pe Rita Ora.

STIRI TV

“Mi-e îngrozitor de frică" Tania Popa a izbucnit în lacrimi la finalul transformării în celebra Janis Joplin

acum 13 ore

Sunt născute în aceeași zi, pe 19 ianuarie. Au aceeași pasiune pentru meseria lor, iar în această seară au fost una și aceeași. Vorbim de Tania Popa și al său personaj favorit, Janis Joplin, pe care l-a interpretat din tot sufletul.

STIRI TV

Bob Marley, un artist care rimează cu "HEI"! Reaggae Ristei, show pe ritmuri jamaicane

acum 13 ore

Fără tocuri și fără buze roșii! Al nostru Ristei a urlat de fericire atunci când ruleta personajelor i-a pus pe tavă un bărbat.

STIRI TV

Liviu Vârciu a fost ciufulit de o concurentă pe scena „Ham talent”

acum 17 ore

Nu doar baba suferă la frumusețe, ci și stăpânii de Yorkshire Terrier care participă la competiții! Pentru că părul lor se poartă, de fapt, lung, stăpânii trebuie să aibă și abilități de stilist.

STIRI TV

Cezar Ouatu: “Nu mai pot să fiu femeie!”

acum 20 ore

Ruleta personajelor nu l-a iertat nici de data asta pe Cezar Ouatu și miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, el va cânta din nou în travesti

STIRI TV

Tania Popa, copleșită de rolul Janis Joplin, miercuri, la “Te cunosc de undeva!”

acum 20 ore

Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Tania Popa o va imita pe Janis Joplin, o artistă pe care o adoră

STIRI TV

Andrei Duban a ales să părăsească show-ul „Șerifi de România”: „Nu mai simt plăcere, nu mai stau. Am această libertate”

acum 21 ore

Deși a intrat la duel cu Andreea Tonciu și a câștigat întrecerea de marți seara, Andrei Duban a luat o decizie care i-a surprins pe toți. Acesta a decis să părăsească show-ul „Șerifi de România”, cu toate că ceilalți colegi ai lui au încercat să îl convingă să rămână.

STIRI TV

Carmen Minune, irezistibil de sexy în DIRECT, la "Neatza"! Concurenta de la "Te cunosc de undeva!" şi-a lansat un nou single

acum 21 ore

Carmen Minune, frumoasa concurentă de la "Te cunosc de undeva!", iubeşte la nebunie muzica şi lucrează de zor să-şi construiască o carieră solidă în această industrie.

STIRI TV

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniversează “Primii 22”

acum 21 ore

Pe 29 noiembrie Antena 1 aniversează 22 de ani de la prima emisie. Evenimentul va fi marcat prin programe live și ediții speciale ce se vor desfășura de-a lungul întregii zile. “Neatza cu Razvan si Dani” va da startul unei zile de sărbătoare

STIRI TV

A câștigat duelul, dar a ales să plece din concurs! Andrei Duban a renunțat de bunăvoie, Andreea Tonciu a fost eliminată!

acum 1 zile

La proba de la duel, Andrei Duban a câștigat în fața Andreei Tonciu. Doar că acesta a decis să plece din competiție. Ambii concurenţi au fost eliminaţi.

STIRI TV

Pe ritmuri de manele şi cu burta plină de crenvurşti! La duel: Duban, "șmecher de șmecher", versus Tonciu, "mișcă din buric"

acum 1 zile

Andrei Duban şi Andreea Tonciu s-au pregătit de duel într-un mod inedit!Pe ritmuri de manele şi cu burta plină de crenvurşti!

STIRI TV

Din șerifi, mafioți! "Asta înseamnă să fii mafiot", a strigat echipa galbenă, care s-a luptat cel mai bine cu muniția

acum 1 zile

Prima probă, o nouă provocare! După ce au simțit miros de "Chanel natural", au alergat oile, au dormit în fân și au împins la căruțe, concurenţii au trebuit, de această dată, să adune cât mai mulţi saci cu muniţie pentru a dinamita un puzzle.

STIRI TV

În armată nu-i ca la mama acasă! Fetelor, adio manichiură de salon, aici rufele se spală... cu mâna!

acum 1 zile

În armată nu-i ca la mama acasă! Concurenţii au fost puşi să-şi spele hainele, dar nu la maşină de spălat, ci cu mâinile!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Doi ani. 30 de premii. Capodoperă. Poveste reală: tatăl și-a executat fiul, fără să știe, în timpul războiului din Iugoslavia

Halima's Path (tradus în română ca ”Drumul Halimei”) este o capodoperă bosniaco-croato-slovenă din 2012 axată pe atrocitățile comise în timpul războiului din Bosnia, 1992 - 1995. A...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!


Vezi cele mai tari show-uri ale momentului pe

luni
și marți, 20:30

vineri,
20:30

duminică,
20:30