Carmen Tănase, întâlnire surpriză pe platourile de filmare de la "O grămadă de caramele"

 
+2 click pentru
galerie

Carmen Tănase a trecut printr-o surpriză de proporții la înregistrările pentru O grămadă de caramele, proiectul inedit care va începe, în curând, la Happy Channel.  După o zi plină de filmări, îndrăgita actriță a avut o întâlnire emoționantă cu un prieten necuvântător.

Este cunoscută pentru talentul ei actoricesc, dar și pentru faptul că este o mare iubitoare de animale. Carmen Tănase sau, altfel spus, buni Smaranda din O grămadă de caramele a avut parte de o vizită surpriză, miercuri, pe platoul de filmare.

În curtea casei în care s-au desfăşurat înregistrările pentru proiectul pe care îl pregătește Ruxandra Ion pentru această toamnă, la Happy Channel, şi-a făcut apariţia un simpatic patruped. Prezența acestuia nu a lăsat-o indiferentă pe îndrăgita actriță.

Cei doi s-au jucat pe marginea piscinei, iar timpul petrecut împreună i-a ajutat să lege o relație strânsă de prietenie.

Pe Carmen Tănase, telespectatorii o vor putea urmări în “O grămadă de caramele”, în curând la Happy Channel. În această toamnă, fii cu ochii pe Happy!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe